EUROCEM O NAMA

,,EUROCEM” je spoljno-trgovinska kompanija osnovana 2002. godine, kojoj je primarna delatnost uvoz i distribucija specijalnih cemenata i njima komplementarnih sirovina u oblasti građevinarstva i industrije vatrostalnih materijala.

Razvijajući svoje aktivnosti na regionalnom tržištu, naša kompanija je dostigla visoke standarde profesionalnosti, postavši na taj način ekskluzivni partner i ovlašćeni distributer svetskih lidera u oblasti proizvodnje specijalnih cemenata: CRH, OYAK, CALUCEM i IMERYS.

 

Eurocem - Kalcijum – aliuminat cementi – brzovezujući

Drugi segment poslovanja naše kompanije odnosi se na uvoz i distribuciju čvrstih energenata – petrol koksa i energetskog uglja, uglavnom za potrebe cementne i ciglarske industrije na regionalnom tržištu. U okviru ovih aktivnosti, kompanija je ostvarila strateško partnerstvo sa jednim od svetskih lidera u oblasti trgovine čvrstim energentima – kompanijom „COECLERICI GROUP“ – Lugano, zahvaljujući kojoj ima direktan pristup najkvalitetnijim izvorima ovih energenata, i zahvaljujući tome, EUROCEM je postao jedan od regionalnih lidera i u distribuciji petrol koksa i energetskog uglja.  početna CG

Gde se nalazimo?

Kontakt

Telefon: 0116149215

Telefon: 0116149208

Telefon: 0116149204

Email: office@eurocem.rs

Adresa: Milentija Popovića 5V, 11000 Beograd

sr_RS