TRG SLAVIJA

Projekat od posebnog značaja za našu firmu bio je učestvovanje u izgradnji platoa na trgu Slavija. Naš CRH beli cement korišćen je prilikom popločavanja, što je doprinelo ulepšavanju ovog poznatog dela grada.

Eurocerm - naš CRH beli cement korišćen je prilikom popločavanja platoa na Trgu Slavija.
Eurocerm - naš CRH beli cement korišćen je prilikom popločavanja platoa na Trgu Slavija.

YUGOIMPORT

Uspešan i u svetu priznat – „Yugoimport“ važi za jednu od najjačih državnih firmi, a simbol  njegove uspešnosti je i poslovno sedište na Novom Beogradu. Zato uvek ističemo činjenicu da je celokupna fasada urađena isključivo od naših materijala.

 

YUGOIPMORT - celokupna fasada urađena isključivo od naših materijala.

CRKVA SVETOG SIMEONA MIROTOČIVOG

Posebno smo ponosni na doprinos u uređenju fasade crkve Svetog Simeona Mirotočivog na Novom Beogradu, koja je izrađena od naših materijala.

YU BIZNIS CENTAR

I dalje moderna i savremena – popularna „Crvenkapa“ još uvek pleni svojim izgledom, a fasada, po kojoj je i poznata, kompletno je izgrađena od naših materijala.

JDP

Još jedan u nizu značajnih objekata naše prestonice čijem izgledu je naša kompanija dala doprinos je Jugoslovensko dramsko pozorište. Kompletna fasada ove građevine rađena je od naših proizvoda.

CALZEDONIA

Naš beli CRH cement korišćen je prilikom izgradnje fabrike firme Calzedonia, nadomak Sombora. Ova kompanija danas zapošljava preko 1.500 radnika.

 

Gde se nalazimo?

Kontakt

Telefon: 0116149215

Telefon: 0116149208

Telefon: 0116149204

Email: office@eurocem.rs

Adresa: Milentija Popovića 5V, 11000 Beograd

sr_RS