„Medak – kvart“

Investicioni projekat „Medak – kvart“ je najnoviji poslovni izazov u daljem razvoju kompanije EUROCEM,  koncipiran kao sublimacija svih iskustava i znanja stečenih kroz dosadašnje prisustvo u građevinskom sektoru.

 

Projekat „Medak – kvart“ zamišljen je kao izdvojeni stambeni kompleks lociran na medačkoj padini i orijentisan prema autoputu Beograd – Niš, ukupne bruto površine 8.000m2, koji će svojim budućim stanarima ponuditi kvalitetne i funkcionlane domove, izgrađene po visokim građevinskim standardima i prilagođene modernom stilu života.

Izolovanost od gradske vreve i gužve daje projektu „Medak – kvart“ status oaze mira, dok, sa druge strane, neposredna blizina i pristup najvažnijim gradskim saobraćajnicama ga čini dostupnim iz svih pravaca kretanja.

VHCT

Kompanija EUROCEM sa zadovoljstvom najavljuje saradnju sa firmom STEINBLAU (Vroclav, Poljska) u oblasti primene najmodernijih arhitektonskih betona (3D i 2D). U okviru ovog programa, akcenat je stavljen na primenu VHCT proizvoda, koji se koriste kako za enterijersko, tako i eksterijersko uređenje objekata. VHCT brend svojim kvalitetom i dizajnom, velikom brzinom osvojio je evropsko tržište.

VHCT biće dostupan na regionalnom tržištu, i naša firma će kroz taj program obezbediti blagovremenu i efikasnu dostupnost svih proizvoda.

Gde se nalazimo?

Kontakt

Telefon: 0116149215

Telefon: 0116149208

Telefon: 0116149204

Email: office@eurocem.rs

Adresa: Milentija Popovića 5V, 11000 Beograd

sr_RS